Bezzegh Éva: Tizenkét hónap – receptkönyv

11 500 Ft

Bezzegh Éva nagy formátumú könyvének a témája a saláta. Miért éppen saláta? Mert gyors, mert egyszerű, mert tápláló, mert esztétikus – így minden mai étkezési igényt kielégít. Legtöbbször még főzni sem kell tudni hozzá.
A különlegesen szép képi világú és kivitelű könyv egy teljes éven át, havi 8 recepten keresztül kalauzolja végig az olvasót a szezonális zöldségekre és gyümölcsökre alapuló ételek világában Magyarország legszebb vidékein járva. A tehetséges, fiatal fotóművész, Török-Bognár Renáta bámulatos képei, Laki Eszter grafikus munkái és Ruzicska Tünde kortárs keramikusművész könyvben szereplő páratlan alkotásai olyan ízlésesen illusztrálják a szerző írásait, hogy nem meglepő módon a könyv a világ legnagyobb zsűrizett dizájnversenyén, az A’ Design Award and Competion-on ezüst fokozatú minősítést nyert.
A könyv egyszerre szól a fiatal és középkorú, főzni szerető és tudó, világlátott városi nőkhöz és férfiakhoz, a klasszikus sütés-főzés iránt nem feltétlen, de a könnyű ételekre és változatos ízekre fogékony gasztrohipszterekhez, kezdőkhöz és haladókhoz, illetve azokhoz, akik számára az esztétika, a különleges könyvélmény egyaránt meghatározó.

SKU: OTHV001 Categories: , , Tag:

Description

Bezzegh Éva nagy formátumú könyvének a témája a saláta. Miért éppen saláta? Mert gyors, mert egyszerű, mert tápláló, mert esztétikus – így minden mai étkezési igényt kielégít. Legtöbbször még főzni sem kell tudni hozzá.
A különlegesen szép képi világú és kivitelű könyv egy teljes éven át, havi 8 recepten keresztül kalauzolja végig az olvasót a szezonális zöldségekre és gyümölcsökre alapuló ételek világában Magyarország legszebb vidékein járva. A tehetséges, fiatal fotóművész, Török-Bognár Renáta bámulatos képei, Laki Eszter grafikus munkái és Ruzicska Tünde kortárs keramikusművész könyvben szereplő páratlan alkotásai olyan ízlésesen illusztrálják a szerző írásait, hogy nem meglepő módon a könyv a világ legnagyobb zsűrizett dizájnversenyén, az A’ Design Award and Competion-on ezüst fokozatú minősítést nyert.
A könyv egyszerre szól a fiatal és középkorú, főzni szerető és tudó, világlátott városi nőkhöz és férfiakhoz, a klasszikus sütés-főzés iránt nem feltétlen, de a könnyű ételekre és változatos ízekre fogékony gasztrohipszterekhez, kezdőkhöz és haladókhoz, illetve azokhoz, akik számára az esztétika, a különleges könyvélmény egyaránt meghatározó.