Description
A vegán majonéz a vegán alapelvek figyelembe vételével, és a Grapoila filozófiájával összhangban a legkiválóbb minőségű alapanyagok felhasználásával, szintetikus adalékok hozzáadása nélkül készül. Az ételallergiával küzdő, vegán életmódot folytató vagy egyszerűen egészségtudatosan élő fogyasztókat kiszolgáló vegán (állati eredetű összetevők nélküli) majonézek önmagukban is kuriózumnak számítanak az élelmiszerek közt, a Grapoila vegán majonéz viszont még ezen termékek közül is kiemelkedik egyediségével íz, tápérték és környezettudatosság tekintetében.
A majonézek egyik legfontosabb alapanyaga az olaj. A Grapoila majonéz alapját a finomított olajok helyett a legkiválóbb minőségű hidegen sajtolt napraforgóolaj adja, melynek visszaköszönő íze teszi a majonézt karakteressé. Másik különlegessége, hogy az alapanyagokat a hagyományos ipari emulgeálószerek helyett a Zero Waste gyártás keretében előállított gluténmentes maglisztekkel sűrítjük. A maglisztek önmagukban is magas tápértékű, növényi fehérjékben, rostban gazdag, gluténmentes anyagok, melyek sok értékes tápanyaggal gazdagítják a majonézt. A rosttartalmat a hozzáadott bambuszrosttal tovább növeljük, savasságát pedig az almaecet és a citromlé adja.
Az eredmény pedig egy különlegesen finom, krémes, lágy és rendkívül egészséges vegán és gluténmentes gourmet termék azoknak a fogyasztóknak, akiknek a Grapoila vegán majonéz választásával a legkisebb áldozatot sem kell meghozniuk az egészségtudatosság oltárán.