Kukoricacsíra-olaj BIO – többféle kiszerelésben

BIO kukoricacsíra-olajunk a világ legismertebb és leghíresebb, vakteszten alapuló ételkóstoló versenyén, a Great Taste-en, melyet az élelmiszerek „Oscarjaként” is emlegetnek, nagy büszkeségünkre 2018-ban és 2019-ben is elnyerte a Great Taste csillagot! A garantáltan GMO-mentes, magyar alapanyagból, Magyarországon gyártott Grapoila hidegen sajtolt BIO kukoricacsíra-olaj lágy, édes, krémes íze és izgalmas illata folyékony kukoricapehelyre emlékeztette, és mindkét évben lehengerelte a neves séfekből, újságírókból, szakemberekből álló zsűrit.

Az aranysárga színű olaj magas esszenciális zsírsav- és vitamintartalommal (pl. antioxidáns hatású E-vitamin) rendelkezik. Pozitív élettani hatásai és bőrápoló tulajdonsága miatt külső és belső felhasználása egyaránt javasolt.

Az olaj jótékony hatású lehet az emésztésre, védi a szív- és érrendszert, csökkenti a magas vérnyomást, immunerősítő, gyulladáscsökkentő hatású. Kiváló bőrtápláló tulajdonságainak köszönhetően a bőr és a haj ápolására egyaránt alkalmas.

Önmagában is fogyasztható, de remek ízesítője lehet salátáknak, krémeknek, szószoknak, leveseknek, zöldségeknek, továbbá alacsony hőfokon történő sütésre, főzésre is alkalmas.

This product is currently out of stock and unavailable.

SKU: biokukorica_01 Categories: , , Tag:

Description

BIO kukoricacsíra-olajunk a világ legismertebb és leghíresebb, vakteszten alapuló ételkóstoló versenyén, a Great Taste-en, melyet az élelmiszerek „Oscarjaként” is emlegetnek, nagy büszkeségünkre 2018-ban és 2019-ben is elnyerte a Great Taste csillagot! A garantáltan GMO-mentes, magyar alapanyagból, Magyarországon gyártott Grapoila hidegen sajtolt BIO kukoricacsíra-olaj lágy, édes, krémes íze és izgalmas illata folyékony kukoricapehelyre emlékeztette, és mindkét évben lehengerelte a neves séfekből, újságírókból, szakemberekből álló zsűrit.

Az aranysárga színű olaj magas esszenciális zsírsav- és vitamintartalommal (pl. antioxidáns hatású E-vitamin) rendelkezik. Pozitív élettani hatásai és bőrápoló tulajdonsága miatt külső és belső felhasználása egyaránt javasolt.

Az olaj jótékony hatású lehet az emésztésre, védi a szív- és érrendszert, csökkenti a magas vérnyomást, immunerősítő, gyulladáscsökkentő hatású. Kiváló bőrtápláló tulajdonságainak köszönhetően a bőr és a haj ápolására egyaránt alkalmas.

Önmagában is fogyasztható, de remek ízesítője lehet salátáknak, krémeknek, szószoknak, leveseknek, zöldségeknek, továbbá alacsony hőfokon történő sütésre, főzésre is alkalmas.